Ascultă Online Radio Cernăuți

16 dec. 2011

Concert "Mozart ROCKS" la Cernăuţi, în Ucraina / Концерт "Моцарт ROCKS" в Черновцах, Украина


Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional a organizat vineri, 16 decembrie 2011, un concert "Mozart ROCKS" la Cernăuţi, în Ucraina, în colaborare cu Societatea Filarmonică LYRA din Brăila și Filarmonica de Stat din Cernăuți. Concertul, dirijat de maestrul Liviu Buiuc, s-a înscris în linia relaţiilor bilaterale româno-ucrainene şi este dedicat Zilei Naţionale a României.
Concertele „Mozart ROCKS” sunt un proiect cultural educativ și experimental inițiat de către Societatea Filarmonică LYRA, în care lucrări ale unor mari compozitori clasici (Mozart, Beethoven, Bizet), dar și piese "clasice" ale rock-ului modern sunt interpretate deopotrivă de orchestra simfonică şi instrumentele specifice muzicii rock.
Animați de dorinţa de a căuta noi mijloace de expresie în arta sunetelor, artiștii "Mozart ROCKS" au reușit de fiecare dată să ofere publicului de toate vârstele un act artistic autentic și inedit.
Biroul de presă al Ministerului Culturii și Patrimoniului Național

De la Concert "Mozart ROCKS" la Cernăuţi, în Ucraina / Концерт "Моцарт ROCKS" в Черн�
Descarcă toate fotografiile de aici:
https://picasaweb.google.com/101973884105341374821/ConcertMozartROCKSLaCernautiInUcrainaROCKS?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzou-bh2tLxJA&feat=directlink

https://picasaweb.google.com/101973884105341374821/ConcertMozartROCKSLaCernautiInUcrainaROCKS?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzou-bh2tLxJA&feat=directlink














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu