Ascultă Online Radio Cernăuți

3 dec. 2013

ALEXANDRU TĂRÂȚEANU - DIN NOU PE PRIMA TREAPTĂ A PODIUMULUI ARTISTIC



În  preajma zilei de 1 Decembrie în municipiul Deva s-a desfășurat Festivalul concurs de interpretare  de muzică ușoară  ”Stelele cetății”, în cadrul căruia a avut loc ”duelul celor mai bune voci”, după cum a menționat ”Ziarul Hunedoreanului”.
 Cel mai puternic dintre cei 20 de concurenți, sosiți din 11  județe ale României, care s-au calificat în finala celei de a XXXI-a ediții a prestigiosului Festival-Concurs  național de la Deva s-a dovedit a fi Alexandru Tărâțeanu din fostul județ Cernăuți.
  Anume lui -  în timpul Galei Laureaților, ce s-a desfășurat în  Sala Mare a Centrului Cultural ”Dragan Muntean”  din Deva - i s-a conferit,  în seara zilei de 30 noiembrie,  cea mai înaltă distincție a Festivalului- concurs –  Marele Trofeul al Stelelor Cetății.
Celelalte locuri premiate – 1, 2 și 3 le-au ocupat respectiv tinerii soliști de muzică ușoară româneasccă Gabriel Cândea din Cluj-Napoca, Cristian Prăjescu din Neamț și Edina Bodor din Oradea.
In  afara de aceste premii membrii juriului, condus de cunoscutul compozitor și dirijor  Viorel  Chirlă, au acordat  și câteva mențiuni.
Astfel, junimistul nostru, Alexandru Tărațeanu, a mai înscris încă o pagină frumoasă în biografia sa creatoare. Doamne ajută ca și anul viitor să fie la fel de bun, sau chiar și mai bun. Or, Alexandru are multe planuri deosebit de îndrăznețe.
 În fotografie: Laureații Festivalului Național de Muzică Ușoară ”Stelele Cetății” de la Deva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu