Ascultă Online Radio Cernăuți

29 nov. 2016

Ziua Națională a Romaniei la Cernăuți / Національний День Румунії 2016


VEZI 9  VIDEOCLIPURI   IN  LIMBA  ROMANA


Тут відео українською мовою:

Eleonora Moldovan: Ziua națională a României este o sărbătoare a tuturor românilor care-și prețuiesc istoria și valorile

La Consulatul General al României la Cernăuți s-a desfășurat o conferință de presă cu prilejul Zilei Naționale a României. La conferință a participat presa de limbă română din regiunea Cernăuți și Ucraina, care a avut un dialog transparent și sincer cu reprezentanții misiunii diplomatice românești acreditate la Cernăuți – informează BucPress.
Doamna Consul General al României la Cernăuți, Eleonora Moldovan, a făcut un bilanț al relațiilor româno-ucrainene din ultimul an, conturând aspectele culturale, istorice, sociale și economice ale evoluției proceselor regionale în zona transfrontalieră Cernăuți-Suceava. Excelența Sa a precizat că relațiile bilaterale cunosc o dezvoltare pozitivă, iar comunitatea românească din regiunea Cernăuți continuă să realizeze proiecte culturale de excepție.
Mesajul de felicitare a doamnei Consul General al României la Cernăuți cu prilejul Zilei naționale a României și un scurt bilanț al activităților social-politice, culturale și diplomatice din ultimul an poate fi audiat în subsolul acestui text.
BucPress.eu 
Foto  și  video de NICOLAE HAUCA 




Un comentariu: