Ascultă Online Radio Cernăuți

13 feb. 2017

Ion Suruceanu a revenit cu drag la Cernăuţi




VEZI 14 VIDEO AICI:https://www.youtube.com/watch?v=rzinB0KGAgA&list=PLOQqVtnkhWmjNbXXGLofouzizM8ZSg4SK


Artistul poporului din Republica Moldova, Ion Suruceanu a revenit cu drag la Cernăuţi pentru a se reîntâlni cu publicul din nordul Bucovinei. În ultimii ani artistul basarabean s-a convins că cernăuţenii îl iubesc foarte mult. Cântecele sale sunt cunoscute de mic şi mare, fiind mereu solicitate la posturile de radio şi TV din Ucraina.

În cele câteva zile aflate în regiunea Cernăuţi într-un mini-turneu, Ion Suruceanu a avut posibilitatea să le ofere cu plăcere un buchet de cântece devenite şlagăre admiratorilor săi din raionul Hliboca, dar şi celor din oraşul Cernăuţi şi din întreaga regiune, susţinând câteva spectacole în nordul Bucovinei.
Ca de fiecare dată, Ion Suruceanu găseşte la Cernăuţi un public cald şi deosebit, un public care-l susţine şi care-l încurajează. Nu întâmplător acea interacţiune a interpretului cu bucovinenii a fost foarte reuşită, iar cântecele sale mereu au fost fredonate de publicul prezent la spectacole.
Aplauze, flori şi multe emoţii. Toate acestea au fost adunate în sala Filarmonicii regionale Cernăuţi, unde artistul poporului din Republica Moldova a susţinut un spectacol, oferindu-le cernăuţenilor momente plăcute şi clipe de neuitat.
BucPress.eu
Foto  si  video de  Nicolae Hauca


https://www.youtube.com/watch?v=rsiMNlwuNeE&list=PLOQqVtnkhWmjNbXXGLofouzizM8ZSg4SK&index=16















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu